Δελτίο Τύπου – Γόρτυνα Ανοικτή Πόλη













Δελτίο Τύπου – Γόρτυνα Ανοικτή Πόλη

Ευχαριστούμε πολύ από καρδιάς όσους μας ψήφισαν γιατί ξεπέρασαν όποιες δεσμεύσεις υπήρχαν. Ευχαριστούμε πολύ αυτούς που δεν μας ψήφισαν για τα καλά τους λόγια, την καλή υποδοχή και παρότι πολλοί απ’ αυτούς θα ήθελαν να το κάνουν προσωπικές δεσμεύσεις δεν τους άφησαν.

Παρότι ένα τέτοιο αποτέλεσμα σε οδηγεί στην κοινή διαπίστωση ότι «δεν αξίζει να ασχολείσαι με τα κοινά»,  εμείς λέμε ότι αξίζει. Υπάρχουν άνθρωποι, περισσότεροι απ΄ ότι νομίζετε, που επιβραβεύουν το ήθος, την καλή πρόθεση, την καλή δουλειά. Γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, για να γίνουν περισσότεροι. Θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε μαζί σας και να ‘στε σίγουροι ότι τα όνειρα αυτά θα γίνουν πράξη.

Θα βοηθήσουμε την όποια δημοτική αρχή εκλεγεί την Κυριακή που έρχεται, με κριτική εποικοδομητική στάση.  Στο βαθμό που τα αποδέχεται, είναι στη διάθεσή της, τα όνειρά μας, η φαντασία μας, οι ιδέες μας, η βοήθεια στην εφαρμογή.

Ο συνδυασμός «Γόρτυνα-Ανοικτή πόλη» (ίσως πιο εύστοχοι θα είμαστε αν λέγαμε «Γόρτυνα ελεύθερη πόλη») απευθύνθηκε σε ελεύθερους πολίτες. Κι αυτοί μας ψήφισαν. Για την Κυριακή που έρχεται τους λέμε «Πράξτε ό,τι σας λέει η ελεύθερη σκέψη σας».

Σας ευχαριστούμε πολύ.