Ώρα Ευθύνης-Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αγίας Βαρβάρας



Πριν από 12 χρόνια μας ήλθε ο «Καποδίστριας» και δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες για επίλυση των προβλημάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης και ιδιαίτερα των ορεινών και προβληματικών περιοχών όπως είναι η δική μας.
Δυστυχώς πολλοί αυτοδιοικητικοί είδαν την αλλαγή μόνο σαν αύξηση του πληθυσμού και των διοικητικών ορίων των νέων δήμων. Επικράτησε η αντίληψη της ποσότητας και όχι της ποιότητας. Στη συνέχεια  έγινε απλή διαχείριση με παλαιές μεθόδους με αποτέλεσμα να προστεθούν και άλλα προβλήματα στα ήδη υπάρχοντα.
Όμως πρέπει να παραδεχτούμε και να επισημάνουμε ότι υπήρξαν και φωτεινές εξαιρέσεις δημάρχων που με τη στάση τους, τις ιδέες τους και τις ενέργειές τους έδωσαν πάρα πολλά στον τόπο  τους και  κυρίως έδωσαν ελπίδα και προοπτική  για το μέλλον.
Ένας από αυτούς, ο Φανούρης Οικονομάκης, επί  12ετία στο τιμόνι της λειτουργίας του δήμου Ρούβα, έχει να επιδείξει πολύ σημαντικό και σπουδαίο έργο στο χώρο των υποδομών, στον τομέα του πολιτισμού, της προστασίας του περιβάλλοντος, της βιώσιμης ανάπτυξης και σε άλλους τομείς. Μία απλή επίσκεψη στο δήμο Ρούβα μπορεί να πείσει και τον πλέον δύσπιστο για του λόγου το αληθές.
Αφού πέρασαν  12 χρόνια παραμονής του «Καποδίστρια» στην αυτοδιοίκηση και πριν καλά-  καλά προλάβει να ενηλικιωθεί, έρχεται ο «Καλλικράτης» για να τον εκτοπίσει και στη θέση του να δημιουργήσει μεγαλύτερα αυτοδιοικητικά σχήματα με καινούριες υπηρεσίες και νέα δεδομένα με στόχο να συμπληρώσει τα κενά και να βελτιώσει τις ατέλειες που υπάρχουν.
Η νέα κατάσταση έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από τους ανθρώπους που ασχολούνται με την αυτοδιοίκηση οι οποίοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν όχι μόνο την καθημερινότητα και τα προβλήματα που γνωρίζαμε μέχρι  σήμερα, αλλά και αυτά της νέας εποχής και της σύγχρονης κοινωνίας που θέλουν ειδική γνώση και μελέτη για την επίλυσή τους.
Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου καλούμαστε να εκλέξουμε δήμαρχο αυτόν που πραγματικά μπορεί, έχει ιδέες, διάθεση και μεράκι για να αντιμετωπίσει τη νέα αυτοδιοικητική πραγματικότητα που δημιούργησε ο «Καλλικράτης».
Εμείς πιστεύουμε ότι καλύτερα από όλους ο Φανούρης Οικονομάκης είναι αυτός που μπορεί να αντιμετωπίσει τη νέα κατάσταση και να ανταποκριθεί στο δύσκολο ρόλο του δημάρχου στο νέο δήμο Γόρτυνας χωρίς να υποτιμούμε την αξία και την ικανότητα κανενός.
Γι’ αυτό το λόγο, αισθανόμενοι την ευθύνη απέναντι στους δημότες και στον τόπο μας γενικότερα, συνταχθήκαμε μαζί του και στηρίζουμε την υποψηφιότητά του με την κάθοδό μας στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου ζητώντας από τους πολίτες  του δήμου Αγίας Βαρβάρας να στηρίξουν και αυτοί με την ψήφο τους ως δήμαρχο Γόρτυνας τον Φανούρη Οικονομάκη.


Υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι Αγίας Βαρβάρας



Ανωγειανάκη Μαρία του Σταύρου
Γαρεφαλάκης Νικόλαος του Βασιλείου
Δρετάκη Καλλιόπη του Ευαγγέλου
Καζινάκης Ιωάννης του Μιχαήλ
Καλαϊτζάκης  Γεώργιος του Δημητρίου
Καμπιτάκη Ηλέκτρα – Βασιλική του Γεωργίου
Καμπιτάκης Γεώργιος του Νικολάου
Καμπιτάκης Νικόλαος του Ανδρέα
Καταντωνάκης Νικόλαος του Γεωργίου



Κοκολάκης Παναγιώτης του Ηλία
Παπουτσάκης Ζαχαρία του Ανδρέα
Σαβουϊδάκη Μαρία του Αθανασίου
Στεφανάκης Χαράλαμπος του Γεωργίου
Τιτομιχελάκης Εμμανουήλ του Γεωργίου
Χασουράκη Ιωάννα του Γεωργίου
Χριστοδουλάκη Άννα του Νικολάου